Super Kartica i STIHL započeli saradnju
27.02.2017.

Super Kartica i STIHL započeli saradnju

Nove pogodnosti za korisnike programa nagrađivanja


Super Kartica i STIHL započeli saradnju

Super Kartica programu nagrađivanja priključio se novi partner – kompanija STIHL. Novi partner omogućiće članovima programa da uživaju u još više pogodnosti i uštedama prilikom kupovine.

Davne 1926. godine, veliki vizionar Andreas STIHL osmišljava prvu motornu testeru i istorija obrade drveta dobija potpuno novi tok. Tog trenutka, STIHL legenda je rođena.

Kompanija od svog osnivanja postavlja standarde i kontinuirano uvodi tehnološke inovacije. Danas tim od preko 400 inženjera i dizajnera radi na razvoju raznovrsnih STIHL mašina sa preko 15 proizvodnih grupa kao što su motorne testere, trimeri za travu, kosačice, duvači, perači…, dok je STIHL brend postao omiljeni izbor profesionalaca i privatnih korisnika u više od 160 zemalja. Kvalitet uvek nađe put i zato 2013. godine STIHL otvara direktno predstavništvo u Srbiji. Specijalizovana mreža STIHL ovlašćenih prodavaca broji preko 160 prodajno-servisnih mesta u Srbiji i Crnoj Gori na kojima se lično možete uveriti u STIHL kvalitet.

Od sada ste u prilici da sa Vašom Super Kartica knjižicom pogodnosti uz kupon ostvarite čak 10% popusta na odabrani asortiman.

Super Kartica je najveći program lojalnosti u Srbiji sa preko milion članova i izdvaja se po tome što sarađuje sa 17 vodećih kompanija i maloprodajnih lanaca iz različitih oblasti čime potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu kod svojih partnera.

Ovog proleća probudite profesionalca u sebi uz pomoć tradicije i tehnologije duge 90 godina!