STIHL Sekači TS 410 A / TS 420 A

STIHL sekači se već decenijama prikazuju kao pouzdani partneri pri radu na ulicama i u građevinarstvu. Oni su pouzdani, robusni i laki za održavanje. Iz dobro poznatog razloga STIHL kao lider u ovom segmentu kontinuirano razvija opremu i podstiče inovacije. Još jednom je olakšan radni učinak: STIHL kao prvi proizvođač uvodi elektronsko kontrolisanje protoka vode za idealnu kontrolu prašine na sekačkim uređajima, STIHL TS 410 i TS 420 A revolucionaran sa sečenjem sa elektronskim kontrolisanjem protoka vode.
Kao lider kvaliteta i tržišta STIHL se ne zadovoljava sa kratkoročnim uspesima. Naš zahtev za svaki tehnički detalj je: napraviti od dobrog još bolje. Iz tog razloga su bitne komponente kod TS 410 /TS 420 u potpunosti obnovljene. Toliko inovativne tehnologije, verovatno nikada nije bilo u jednom sekaču. Upravo je to razlog koji čini vaš posao lakšim - osigurajte da TS 410/TS 420 postane novi broj jedan u izgradnji.
Na ovaj način ćete se lakše odlučiti. Nakon više decenija iskustva u razvoju opreme STIHL-u je jasno, šta je bitno u svakodnevnom korišćenju. Iz tog razloga su naši sekači prvi izbor u građevini širom sveta. Tu poziciju potvrđuje TS 410/TS 420 sa impresivnim inovacijama.