Razvoj baterija

Jednostavna pogodnost sa odličnim performansama.

STIHL i VIKING baterijski sistem u akciji

STIHL i VIKING baterijski sistem u akciji!

Mobilan, tih i snažan bežični asortiman obuhvata dve lančane testere, rezač visokih grana, trimer, makaze za živu ogradu i VIKING kosilicu za travu, napajajući sve uz pomoć samo jedne baterije.

Pogledajte video (6.76 MB)
Razvoj baterija

Prava baterija za pravi alat
Ključ za odlične performanse akumulatorskih, električnih alata je baterija. Zato STIHL stručnjaci po meri razvijaju unutrašnje baterije sa performansama i energetskim kapacitetima, kako bi odgovarale zahtevima STIHL električnih motora. Samo uključite prekidač bilo koje STIHL baterijske mašine i vedećete razliku.

Dug vek trajanja - optimalne performanse
Za vas, to znači da vaša STIHL mašina koristi energiju iz baterije na najbolji mogući način, pružajući maksimalne performanse onoliko dugo koliko je to moguće. STIHL je samo jedan od šačice proizvođača koji vrši razvoj svoje baterije i EC električnog motora. U ostalom, u STIHL-u čvrsto veruju da je koncepcija i razvoj visokih performansi komponenti baterijskih alata odlučujući faktor za napredak u ovom segmentu, želeći vam da uživate puno STIHL iskustvo sa svakom STIHL baterijom i svakom STIHL baterijskom mašinom - sada i u budućnosti.