14.10.2016. – Oktoberfest u Beogradu!

U organizaciji nemačko srpske privredne komore, STIHL d.o.o. je kao partner ovogodišnjeg Oktoberfesta proslavio veliki i značajan jubilej - 90 godina kompanije STIHL.

Potvrdu tradicije i kvaliteta svetskog lidera u razvoju i proizvodnji alata za poljoprivredu i šumarstvo kao i treću godišnjicu uspešnog poslovanja STIHL kompanije u Srbiji - proslavljeno u društvu specijalizovane STIHL prodajno servisne mreže i poslovnih saradnika i partnera.

Nakon uvodnog obraćanja g.Ronalda Zeligera, predsednika nemačko-srpske privredne komore i g.Martina Knapa, direktora delegacije nemačke privrede u Srbiji, gospođa Dijana Peškir, direktorka STIHL d.o.o. je najavila i veoma značajne investicije u iznosu od preko 3 miliona evra za izgradnju STIHL poslovne zgrade u Beogradu do novembra 2018 - u skladu sa planovima za budući razvoj STIHL specijalizovane mreže u Srbiji i Crnoj Gori.

Čast da probuši prvu bačvu i označi početak bavarske tradicionalne proslave imao je gospodin Aksel Ditman, nemački ambasador u Srbiji, nakon čega je usledilo i tradicionalno takmičenje u držanju i ispijanju velikih krigli piva!
Standardno dobrom raspoloženju doprineo je sjajni Dejan Petrović i Big Bend.